MenuMenu
|

Our story

Rugs & Ramblers | een uniek interieur label met grote liefde voor handgemaakte producten. Onze items worden met veel aandacht geselecteerd in o.a. Marokko.

Onze handgeweven vloerkleden zijn stuk voor stuk uniek en beschikken over een eigen verhaal. Wij zijn geïnspireerd geraakt door magische landen, zonovergoten sferen en kleine- en grote reisherinneringen. We hopen jou te inspireren om je eigen woon- of werkplek in te richten met bijzondere items die jou een speciaal gevoel geven.

Wat onze webshop zo speciaal maakt is dat veel van de items die wij aanbieden stuk voor stuk uniek zijn. Zo hebben wij 30 tot 80 jaar oude handgeweven Berber, vintage, perzen en azilal vloerkleden.

Bij aankoop van een product houd je niet alleen een bijzondere ambacht in stand, je support een bijzondere stichting die jonge vrouwen uit het Atlas gebergte van Marokko eeuwen oude ambachten aanleert zoals o.a. het weven van Berber vloerkleden. Door het aanleren van deze oude ambachten kunnen deze vrouwen in de toekomst inkomen generen voor zichzelf en hun gezinnen.

Sophie founder of RUGS & RAMBLERS

Naast mijn grote liefde voor interieur ben ik dol op mediterrane sferen en tropische invloeden. Ik werk graag met natuurlijke materialen en bijzondere stoffen. Het is mooi om te zien hoe elke structuur een product eigen maakt. De locals die onze producten maken doen dit met aandacht en ambacht, van generatie op generatie. Dit maakt onze handgemaakte items extra speciaal.

Vanuit deze passie ontstond interieur label Rugs & Ramblers waarmee ik de liefde voor handgemaakte producten wil overbrengen. Ik vind het een bijzonder idee dat elk item een eigen verhaal heeft. Met deze gedachte wilde ik handgemaakte items aanbieden, dan blijft het heel eigen en speciaal. Ik verzamel nu de mooiste items en ben stiekem een beetje verliefd geraakt. Ga op reis in je interieur en maak van jouw inrichting je eigen fijne bestemming met onze bijzondere items.

Liefs Sophie

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!