MenuMenu
|

Our story

RUGS & RAMBLERS is een bijzonder interieur & lifestyle label dat staat voor een geheel eigen identiteit.

Veel van onze handgeweven vloerkleden zijn uniek en beschikken over een eigen verhaal. Onze kleden zijn met liefde uitgezocht en afkomstig uit Marokko, Turkije en Iran. Wij zijn geïnspireerd geraakt door bijzondere landen, lieve mensen en unieke kleine- en grote reisherinneringen. We hopen jou te inspireren om je eigen woon- of werkplek in te richten met bijzondere items die jou een goed gevoel geven. Weerspiegel jouw identiteit in je interieur en doe vooral wat je zelf fijn vindt. Hierdoor is het altijd een plezier om thuis te zijn.

Wat onze webshop zo speciaal maakt is dat veel van de vloerkleden die wij aanbieden stuk voor stuk uniek zijn. Zo hebben wij 30-80 jaar oude handgeweven vintage, berber, perzen, azilal en original vloerkleden die al vele jaren en verhalen kennen. Uiteraard proberen wij onze prijzen zo fair mogelijk te houden.

 

Sophie founder of RUGS & RAMBLERS

Naast mijn passie voor interieur ben ik dol op reizen en verschillende culturen.

De wereld inspireert mij en zet me aan het denken. Ik werk graag met natuurlijke materialen, mooie kleuren en bijzondere stoffen. Het is mooi om te zien hoe elke structuur een product eigen maakt.

Vanuit deze passie ontstond mijn interieur & lifestyle label Rugs & Ramblers waarmee ik anderen wil inspireren. Ik vind het belangrijk dat het interieur een eigen identiteit weergeeft. En dat je hierin vooral lekker kunt doen wat je zelf fijn vind. Vanuit dit idee wilde ik unieke items aanbieden, dan blijft het voor mijn gevoel heel eigen en speciaal. Ik verzamel nu de mooiste items afkomstig uit Marokko, Turkije en Iran en ben stiekem een beetje verliefd geraakt.

Ik word blij van mensen die mijn producten waarderen en hier intens gelukkig mee kunnen zijn. Dit is waar ik het uiteindelijk voor doe. Laat je inspireren door onze unieke handgemaakte vloerkleden. Ga op reis in je interieur en maak van jouw inrichting je eigen fijne bestemming met onze bijzondere items. Speciaal voor de interior lovers, avonturiers, reizigers en dromers.

Bekijk ook ons blog met wekelijks nieuwe interieur & lifestyle inspiratie.

Veel shop plezier!

Vragen? Je kunt ons voor interieuradvies en overige vragen nu ook bereiken via de live chat button rechtsonder in de webshop!

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!