MenuMenu
|

Our story

Rugs & Ramblers is een uniek interieur label met grote liefde voor handgemaakte producten.
Onze home goods worden met liefde geselecteerd in Morocco en Turkije.

ram·bler meaning | one that rambles: someone who walks the world for pleasure.

Onze handgeweven vloerkleden zijn stuk voor stuk uniek en beschikken over een eigen verhaal. Wij zijn geïnspireerd geraakt door magische landen, zonovergoten sferen en kleine- en grote reisherinneringen. We hopen jou te inspireren om je eigen woon- of werkplek in te richten met bijzondere items die jou een bijzonder gevoel geven.

Wat onze webshop zo speciaal maakt is dat veel van de items die wij aanbieden stuk voor stuk uniek zijn. Zo hebben wij 30 tot 80 jaar oude handgeweven Beni Ouaraian, vintage, perzen en azilal vloerkleden.

Sophie founder of RUGS & RAMBLERS

Naast mijn grote liefde voor interieur ben ik dol op mediterrane sferen en tropische invloeden.
Ik werk graag met natuurlijke materialen en bijzondere stoffen. Het is mooi om te zien hoe elke structuur een product eigen maakt. De locals die onze producten maken doen dit met aandacht en ambacht, van generatie op generatie. Dit maakt onze handgemaakte items extra speciaal.

Vanuit deze passie ontstond interieur &label Rugs & Ramblers waarmee ik de liefde voor handgemaakte home goods wil overbrengen. Ik vind het een bijzonder idee dat een vloerkleed dat bij mij in huis ligt een eigen verhaal heeft. Iemand heeft dit met aandacht gemaakt en de tijd genomen om het te produceren. Met deze gedachte wilde ik handgemaakte items aanbieden, dan blijft het heel eigen en speciaal. Ik verzamel nu de mooiste items afkomstig uit Morocco en Turkije en ben stiekem een beetje verliefd geraakt. Ga op reis in je interieur en maak van jouw inrichting je eigen fijne bestemming met onze bijzondere items.

Liefs,

Sophie

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!