MenuMenu
|

Customer service

QUALITY CARE

Onze producten worden handgemaakt in warme landen. Daardoor kunnen er kleine imperfecties zichtbaar zijn, dit is wat onze items eigen maakt. Zorg goed voor je mooie items, ze kunnen worden schoongemaakt met warm water of professioneel worden gereinigd. Om onze vloerkleden zo mooi en fris mogelijk te houden, adviseren wij om ze regelmatig te stofzuigen en buiten te luchten.

Gratis verzending binnen Nederland op orders vanaf €100,-

Verantwoord ondernemen
Bij aankoop van een van onze items houd je niet alleen een bijzondere ambacht in stand, je support een bijzondere stichting die jongeren uit het Atlas gebergte van Marokko eeuwenoude ambachten aanleren zoals o.a. het weven van Berber vloerkleden. Door het aanleren van deze oude ambacht kunnen deze vrouwen in de toekomst inkomen generen voor zichzelf en hun gezinnen. Voornamelijk vrouwen in het Atlas gebergte van Marokko leren de oude manier van weven van generatie op generatie. Soms zijn ze weken bezig met het weven van een Berber vloerkleed. De wol wordt op natuurlijke wijze gekleurd en met de hand gesponnen. Doordat de makers vaak geïsoleerd zijn van de grote steden is het moeilijker om hun producten rechtstreek aan de marktlieden in de grote steden te verkopen, waardoor er vaak een tussenpersoon deze prachtige kleden voor weinig bij de makers koopt. Hierdoor krijgen de wevers geen eerlijke prijs voor hun bijzondere werk. Wij vinden het belangrijk dat de makers een eerlijke prijs krijgen voor hun product. Al onze producten zijn handgemaakt van natuurlijk materialen.

Retour zenden
Onze items worden voor verzenden gecontroleerd. Het is altijd goed om dit bij ontvangst nogmaals te controleren. Als wij na juiste levering en ontvangst niet spoedig op de op de hoogte worden gesteld van een klacht kunnen wij helaas niet garant staan voor eventuele beschadigingen of mankementen. Wij proberen uw klacht zo goed mogelijk af te handelen.

Retourneren en ruilen
We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Retourneren
Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Bij het retourneren graag op een formulier vermelden: Voor en achternaam, adres en het bestelnummer zodat we de retour sneller kunnen verwerken.

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:
RUGS & RAMBLERS | RETOUREN
Van Marumstraat 5
2012XS Haarlem

Garantie
Na de veertiendaagse periode, geven we een garantie van twee maanden op de kwaliteit van het product. Als er tijdens deze periode een probleem is met het product, stuur dan een e-mail naar info@rugsandramblers.com. We zullen u een passende oplossing bieden. Als u bij een klacht naar de garantie verwijst en er wordt geoordeeld dat de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik door de klant, moet de klant de kosten van eventuele reparatie betalen. Wij zullen in eerste instantie bepalen wat de oorzaak van de schade is, valt de schade inderdaad onder de garantie dan zullen wij alle kosten van het herstellen vergoeden (ook de eventuele verzendkosten). Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of uw bestelling is beschadigd, neemt u dan binnen 14 dagen contact op met info@rugsandramblers.com. Wij zullen u dan adviseren wat te doen en u helpen het probleem op te lossen.

Bezorging
Gratis verzending binnen Nederland op bestellingen boven €100. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvang je hiervan bericht per e-mail. Hierin staat je persoonlijke Post-NL track & trace code waarmee je het pakket eenvoudig kunt volgen. Alle vloerkleden worden zonder meerkosten binnen Nederland en België bezorgd.

Snelle service
Heb je een vraag? Je kunt ons bereiken per mail, chat, whats-app of telefoon! Wij staan altijd voor je klaar.

Retourneren
Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je retour ontvangen is en in behandeling genomen wordt. Dit kan na ontvangst maximaal 10 dagen duren.

Wanneer krijg ik mijn geld terug na het retourneren? uiterlijk binnen 14 dagen nadat u te kennen heeft gegeven van de producten af te zien, zullen wij terug betalen. Dit is het volledige aankoopbedrag. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend, via die weg zullen wij ook terugbetalen. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat u de producten hebt teruggestuurd. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Betalen
Betaling mogelijk veilig per bank, IDEAL of Creditcard.
Na betaling worden de producten geleverd binnen 2 werkdagen.

RUGS & RAMBLERS
IBAN: NL20 ABNA 0434 2769 60

Neem voor vragen of opmerkingen over onze customer service contact met ons op info@rugsandramblers.com

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!