MenuMenu
|
Terug naar blog

Winters overnachten | Veluwe

62ddc7fe03ebaadd9f2960eb2c9f964d
Ontwerp zonder titel-26
Ontwerp zonder titel-35
Ontwerp zonder titel-22

Winters overnachten in een karakteristiek houten familie huis op de Veluwe

Samen met de familie een weekend ontspannen op de Veluwe. Ik boekte dit sprookjesachtige stulpje via Airbnb!

“De Blauwvoet” is een karakteristiek houten huis dat is gebouwd in 1925. Het huis ligt op de Veluwe omringt door groen en rust.
Het knusse blauwe huis ligt vrij op een omheind privĂ© stuk bos van zo’n 3500 m2, op de rand van het dorp Epe en de natuur.
Als je binnen bij het houthaardje zit heb je niet het idee dat je een paar honderd meter van een supermarkt verwijderd bent om nog snel wat eitjes te halen voor het ontbijt. Om je heen de vogeltjes, groen en de geur van knisperent hout. Het huis kan zo’n 8 personen verwelkomen dus ideaal om met vrienden of familie te vertoeven. Onze lieve hond Sieb was ook meer dan Welkom.
Het interieur is voornamelijk wit met landelijke invloeden. De wit geschilderde houten wanden geven een romantische sfeer aan de slaapkamers. De houthaard, brocante schilderijtjes van natuur en vogeltjes en de houten veranda met buitenhaard maken het helemaal af. Warme choco en Marshmallows erbij, voetjes omhoog..beter wordt het niet!

Wandel fijn de bossen in en eet daarna een overheerlijke gember-kaas pannenkoek bij de Ossenstal met uitzicht over de Veluwe.
Ook leuk om te lunchen of dineren: brasserie Floor | Kids tip: Kijken bij de kleine kinderboerderij de Koperen ezel! Fijn ezeltjes, varkentjes en konijnen aaien ..stiekem ook heel erg leuk voor de volwassenen.

Wil je hier graag overnachten met familie of vrienden? Click hier en bekijk dit mooie huisje op Airbnb

styling: Sophie Kuilman | www.rugsandramblers.ocm

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!